RITME I PERCUSSIÓ

Vols sol·licitar més informació?
NOVETAT

RITME I PERCUSSIÓ

Taller participatiu d’iniciació al ritme. Proposta educativa per a treballar el ritme amb l’alumnat dels centres escolars.

El batec del cor abans del naixement ja ens deixa una empremta d’una de les condicions humanes vitals per excel·lència: el ritme. El ritme de les paraules, de les estacions de l’any, de les ones del mar, en el moviment, la dansa o el ball… Des de la infància és crucial experimentar amb el ritme com a eina bàsica de funcions, habilitats i destreses tan importants com la psicomotricitat, coordinació, moviment corporal, lateralitat… I és precisament on dotem de rellevància el paper de la percussió, vertadera portadora del ritme.

Amb exercicis, jocs i combinacions rítmiques podem ajudar a desenvolupar les habilitats personals, descobrir i entendre el so que ens envolta, percebre el nostre cos com a instrument musical sonor i conéixer les tècniques i possibilitats sonores i expressives de la família de la percussió. Amb aquest treball contribuïm a facilitar un creixement més enriquidor i integral de la persona.

La proposta s’adapta als diferents nivells educatius i als nivells de coneixements dels i les participants en funció de les característiques i les necessitats dels promotors/es.


Tipus d’activitat: Taller didàctic

A càrrec de: Rafa Navarro, professor superior de percussió

Duració: 60 minuts

Sessions: El taller es pot realitzar en una sessió o en un màxim de tres sessions, en dies diferents

Públic: Escolar i familiar. Adaptable segons les necessitats

Idioma: Valencià/Castellà

Núm. assistents: adaptable (màxim 30)

Necessitats tècniques:

  • Espai delimitat
  • Altres necessitats en funció de la proposta personalitzada

Inclou:

  • Professors/es especialitzats/ades
  • Instruments de percussió
  • Cartelleria personalitzada en versió digital