equip2a

La nostra filosofia

Un fet és allò que és o s’esdevé en la mesura que es considera una dada real de l’experiència. És l’acció de fer alguna cosa, per això el nostre treball és idear, dissenyar, coordinar i realitzar totes les accions necessàries per a fer realitat els projectes, d’acord amb les necessitats de les persones, entitats, institucions o empreses que ho demanen.

Feets Gestió de Projectes SLU som una empresa dedicada a la gestió de projectes integrals en l’àmbit de la gestió cultural, la comunicació i els projectes educatius.  Els serveis que oferim, dins d’un gran ventall de disciplines lligades a aquests sectors, estan principalment orientats a oferir projectes específics per a cada situació, en funció de les necessitats dels nostres clients.

Des de 1999, desenvolupem conceptes específics per a cada situació, estructurant projectes globals, tant a València com a nivell nacional. Establim estratègies d’actuació i propostes d’accions, de forma que els projectes es facen realitat i, així, obtenir un resultat òptim. Dissenyem activitats que s’emmarquen en cada projecte, tant des del punt de vista artístic com tècnic, connectant amb els agents implicats, determinant necessitats i establint solucions. Coordinem totes les accions necessàries per a que les activitats es materialitzen i es desenvolupen d’acord amb el projecte, exercint un control i seguiment de tots els processos. Definim plans de comunicació, determinant les estratègies de comunicació i coordinant les diferents accions a realitzar. Tenim una oferta de propostes tancades que oferim en distribució, adaptant l’oferta d’aquests productes a cada demanda especifica dels nostres clients. En definitiva, creem.

Benvinguts a Feets Gestió de Projectes.

El nostre equip

Foto Equip Feets

Feets som un equip humà multidisciplinari amb personalitat i valors. Un equip professional encarregat que cada fet que proposem tire endavant, que pensem que la cultura és l’eix que vertebra la nostra societat, que l’educació és l’arma més potent de creació de persones. Som un equip amb formació en la Gestió Cultural, Disseny Gràfic i Web, Pedagogia, Educació, Animació Sociocultural, Foment Lector i Comunicació, amb una llarga experiència dins del món de la cultura, la comunicació i l’educació.

Per a desenvolupar el nostre treball, comptem també amb la col·laboració de professionals especialitzats en cada àrea de coneixement, segons les necessitats i característiques del projecte. Professionals amb reconeguda trajectòria que  posen els seus coneixements al servei del treball en equip per a obtenir òptims resultats.

Àmbits de treball

On estem?

Ens pots trobar al carrer Dr. Fleming, 16, baix, 1 dreta de Paiporta (València), als telèfons 963 975 833 – 699 858 072 o per correu electrònic.

Clients i col·laboradors

Ajuntaments