AMB VEU DE DONA

VEUS DEL MÓN

Vols sol·licitar més informació?

VEUS DEL MÓN

UNA EXPERIÈNCIA DE LECTURA INTERCULTURAL

Cada dia més, vivim en una societat multicultural. Una paraula que expressa la convivència de diferents civilitzacions en el mateix espai geogràfic. Un enriquiment, que es produeix entre la població receptora i la nouvinguda, en un camí d’anada i tornada.

El taller VEUS DEL MÓN és una iniciativa lectora diferent. Una proposta de lectures en diversos idiomes on compartim textos en veu alta recitats pels habitants de les nostres poblacions, també els/les vinguts/des de diferents llocs del món.

Les paraules, per si mateixes, poden generar una nova experiència. La lectura de textos d’autors/es d’altres països ens obri la porta a escoltar experiències diferents que no sols les occidentals; ens ofereix una altra manera de veure el món. La combinació pot generar noves i benvingudes perspectives.

Amb una àmplia selecció de textos, el taller VEUS DEL MÓN és un projecte singular, textual i audiovisual, que vol implicar a lectors/es de totes les cultures que habiten aquesta terra. El so de les paraules, acompanyat d’un audiovisual amb la traducció al castellà i al valencià de cada lectura, converteix l’experiència en un viatge cultural de primera magnitud, útil també per aquells que estudien les nostres llengües.

És VEUS DEL MÓN  un projecte intercultural on imatges, músiques i lectures en llengües d’arreu del món ens ajuden a compartir un poc de la nostra cultura i a apropar-nos a la cultura d’origen d’altres persones que han vingut de molt lluny i que avui formen part de la nostra realitat.

Tipus d’activitatTaller participatiu.

A càrrec de: Equip tècnic de Feets Gestió de Projectes

Duració: 60 minuts

Públic: Adults/persones grans

Idioma: Diversos

Núm. assistents: Adaptable

Necessitats tècniques:

  • Espai delimitat, amb cadires per al públic
  • Pantalla i projector
  • Microfonia en funció de l’espai

Inclou:

  • Cartelleria personalitzada en versió digital
  • Coordinació per a la preparació de l’acte
  • Textos i audiovisual