IMATGES PER AL FUTUR

TALLER: RECUPEREM LES FOTOS ANTIGUES

Vols sol·licitar més informació?
NOVETAT

RECUPEREM LES FOTOS ANTIGUES

Taller on treballem, de manera pràctica, aspectes bàsics de recopilació, conservació i documentació de material fotogràfic antic. Amb els objectius de valorar el material fotogràfic com a part del patrimoni cultural dels nostres pobles, destacar la gran importància que tenen les fotografies per a poder estudiar la història contemporània, i garantir la conservació de les fotografies antigues que tots guarden com a patrimoni familiar.

Aquest taller es duu a terme amb l’ajuda de material audiovisual i s’estructura en diferents apartats:

  1. Explicació teòrica amb l’ajuda de material audiovisual, on es fa una introducció a la història de la fotografia i s’inicia als participants en l’estudi i observació d’una fotografia. Amb l’anàlisi de les imatges es tracta de documentar les fotografies seguint dos processos bàsics: documentació de la fotografia i anàlisi del contingut de la imatge.
  1. Demostracions de digitalització i restauració i pràctiques de documentació de les fotografies per a realitzar la conservació d’una fotografia, amb l’explicació dels conceptes bàsics per a la conservació de les fotografies antigues, la digitalització, el retoc i la restauració.


Tipus d’activitat: Taller

A càrrec de: Equip tècnic de Feets Gestió Projectes 

Duració: 50 minuts cada sessió (dues sessions)

Públic: Adaptable a tots els públics

Idioma: Valencià/Castellà

Núm. assistents: Adaptable

Necessitats tècniques:

  • Espai per a realitzar el taller
  • Pantalla i projector

Inclou:

  • Cartelleria personalitzada en versió digital
  • Mitjans per a fer la digitalització
  • Material audiovisual