Anem a la llibreria

TALLER: ANEM A LA LLIBRERIA

Vols sol·licitar més informació?

ANEM A LA LLIBRERIA

Anem a la llibreria és un projecte cultural i educatiu que pretén apropar els llibres al públic i ajudar els lectors/es a trobar el llibre que busquen. A més, el projecte pretén donar visibilitat a les llibreries com a espais culturals, als llibreters i llibreteres en el desenvolupament del seu ofici i els serveis que ofereixen, afegint valor al comerç del llibre i millorant la percepció dels/de les usuaris/es respecte a les llibreries.

Fem visites programades a les llibreries, precedides per un treball previ que complementa i dona sentit a la visita a la llibreria. Els tallers tenen dues parts diferenciades. 

Per una banda, un taller educatiu —a l’escola, espai d’associació, etc. Amb monitors/es especialitzats/ades, realitzem un taller educatiu on expliquem algunes curiositats sobre la història dels llibres i el seu procés de creació. 

La segona part consisteix en la visita cultural a la llibreria, on expliquem les diferents formes d’elegir un llibre. Es tracta que coneguen un factor clau per a ajudar-los a elegir llibres: els llibreters i les llibreteres, la llibreria i els seus serveis.


Tipus d’activitat: Taller

A càrrec de: Equip tècnic de Feets Gestió Projectes 

Duració: 50 minuts cada sessió (dues sessions)

Públic: Adaptable a tots els públics

Idioma: Valencià/Castellà

Núm. assistents: Adaptable

Necessitats tècniques:

  • Espai per a realitzar el taller
  • Pantalla i projector

Inclou:

  • Cartelleria personalitzada en versió digital