TALLER DE PÒDCAST

Vols sol·licitar més informació?

TALLER DE PÒDCAST

LA VELLA HISTÒRIA DE CONTAR HISTÒRIES PERQUÈ ALTRES LES ESCOLTEN

Els pòdcasts són una sèrie d’episodis semblants a les antigues sagues radiofòniques, per lliuraments, però que ara són gravats en àudio i transmesos en línia. Es poden escoltar pel mòbil o per l’ordinador i la diferència amb la ràdio és que l’audiència sí que va a la recerca del contingut, perquè té llibertat per a activar-lo quan li vinga bé escoltar.

El TALLER DE PÒDCAST mostra de manera pràctica la tècnica d’elaboració d’aquest format d’origen radiofònic, que pot variar en els seus diversos gèneres: magazins, informatius, humorístics, musicals, d’entreteniment o formats experimentals. Els pòdcasts també poden ser butlletins, entrevistes, debats, cròniques o concursos. La imaginació és la que permet crear continguts nous.

La veritat és que realitzar un pòdcast és una activitat divertida que permet motivar als i les participants en la dicció i l’expressió oral i en la selecció i organització dels continguts. És, com sempre, la vella història de contar històries perquè uns altres les escolten.

El TALLER DE PÒDCAST treballa en primera persona les tècniques d’expressió oral, així com la creació de continguts; el registre i edició de les veus, i les emocions associades a l’experiència. Tot això en el nou context de la ràdio digital.

Al procés d’elaboració i distribució d’arxius d’àudio amb aquest format se’l coneix com a podcàsting, mentre que les persones que s’encarreguen de complir amb totes aquestes labors reben el nom de podcasters.

El TALLER DE PÒDCAST és un repte per a tot aquell/que tinga alguna cosa a dir.

Tipus d’activitat: Tallers proactius, que es poden programar de forma puntual o amb certa periodicitat

A càrrec de: Equip de professionals de Feets Gestió de Projectes.

Duració: Les sessions seran de 2 hores repartides en blocs de continguts de 40 minuts, adaptables a les necessitats.

Públic: A partir de 10 anys.

Idioma: Valencià/Castellà

Núm. assistents: Adaptable

Necessitats tècniques:

  • Espai amb cadires i taules per als assistents
  • Pantalla i projector
  • Accés a internet
  • Serà necessari que l’alumnat porte ordinador