LA REVELACIÓ DE LES IMATGES

Vols sol·licitar més informació?
NOVETAT

LA REVELACIÓ DE LES IMATGES

Les fotografies a vegades amaguen misteris. Nosaltres volem ensenyar-te a descobrir-los. Volem que conegues els secrets d’algunes fotografies.

T’ensenyarem com pots fer collages i d’altres treballs mitjançant les aplicacions gratuïtes que ens ofereix internet. D’aquesta forma pots sorprendre els teus coneguts o complementar els treballs de classe.

Primer, farem un xicotet repàs d’allò que pots fer amb les fotografies que comparteixes o comparteixen amb tu, o les que trobes en Internet. També on pots trobar imatges per a usar-les gratuïtament i alguns trucs per a fer fotografies fantàstiques des del mòbil.

En la segona part del taller ens endinsarem en les aplicacions més actuals per a l’edició de fotos des del teu mòbil o tauleta i t’ensenyarem com utilitzar-les de forma didàctica, amb exemples pràctics i divertits. En finalitzar el taller, si vols, ho podem també compartir en Instagram.

Aquest taller és totalment personalitzable. Els treballs pràctics els podem adaptar a les vostres necessitats temàtiques (Medi ambient, viatges, Dia de la Dona, Dia del Llibre…).


Tipus d’activitat: Taller

A càrrec de: Equip tècnic de Feets Gestió Projectes

Duració: 60 minuts

Públic: Grups dels diferents nivells educatius (3r cicle de primària, ESO)

Idioma: Valencià/Castellà

Núm. assistents: Adaptables

Necessitats tècniques: Mòbil o tauleta amb connexió a Internet