LA REVELACIÓ DE LES IMATGES

Vols sol·licitar més informació?
NOVETAT

LA REVELACIÓ DE LES IMATGES

Les fotografies a vegades amaguen misteris, nosaltres volem ensenyar-te a descobrir-los. Volem que conegues els secrets d’algunes fotografies.

T’ensenyarem com pots fer collages i d’altres treballs mitjançant les aplicacions gratuïtes que ens ofereix internet, d’aquesta forma pots sorprendre els teus coneguts o complementar els treballs de classe.

Primer, farem un xicotet repàs  d’allò que pots fer amb les fotografies que comparteixes o et comparteixen, o les que trobes en internet. També on pots trobar imatges per a usar-les gratuïtament i alguns trucs per a fer fotografies fantàstiques des del mòbil.

En la segona part del taller, ens endinsem en les aplicacions més actuals per a l’edició de fotos des del teu mòbil o tauleta i t’ensenyarem com utilitzar-les de forma didàctica, amb exemples pràctics i divertits. Al finalitzar el taller, si vols, ho podem també compartir en Instagram.

Aquest taller és totalment personalitzable, els treballs pràctics els podem adaptar a les vostres necessitats temàtiques (Mediambient, viatges, Dia de la Dona, Dia del Llibre…). Amb la finalitat d’adaptar el taller als diferents escenaris possibles que poden esdevindre a causa de la pandèmia, oferim dues modalitats: Presencial o virtual.

Tipus d’activitat: Taller

A càrrec de: Equip tècnic de Feets Gestió Projectes SLU

Duració: 60 minuts

Públic: Grups dels diferents nivells educatius (3r cicle de primària, ESO)

Idioma: Valencià/Castellà

Núm. assistents: Adaptable segons modalitat virual o presencial

Necessitats tècniques: Segons la modalitat haurà de ser necessari un ordinador, mòbil o tauleta amb connexió a Internet