fira activitats feets

FIRA D'ACTIVITATS

Vols sol·licitar més informació?
NOVETAT

FIRA D’ACTIVITATS

Conjunt de tallers, activitats manuals i altres propostes educatives per a realitzar en el context d’iniciatives diverses: culturals, festives o educatives.

S’estructura com un espai delimitat, amb l’atenció de monitors/es especialitzats/ades, preparat per a l’ocasió amb mobiliari i objectes de decoració, taules, cadires i tamborets per asseure’s i els materials necessaris per a dur a terme les activitats.

La proposta s’adapta a l’espai i al context en el qual s’integre, en funció de les característiques i les necessitats dels promotors/es. A més, els tallers són diversos i poden adaptar-se de forma temàtica a la programació general a la qual van destinades (fires i celebracions del Dia del Llibre, festes, propostes educatives, Dia de la Dona, Dia dels Drets dels Xiquets i Xiquetes, Dia del Medi Ambient, etc.).

Activitats dissenyades amb l’objectiu de potenciar el desenvolupament de les capacitats personals i socials dels nostres infants i joves. I també, per a sensibilitzar i motivar a la ciutadania en temes d’interés artístics, culturals, socials i de convivència.


Tipus d’activitat: Taller

A càrrec de: Equip tècnic de Feets Gestió de Projectes

Duració: A determinar en funció de les necessitats

Públic: Infants i joves. Adaptable segons les necessitats

Idioma: Valencià/Castellà/ Anglés/Francés. Pot ser multilingüe.

Núm. assistents: Adaptable

Necessitats tècniques:

  • Espai delimitat
  • Altres necessitats en funció de la proposta personalitzada

Inclou:

  • Monitors/es especialitzats/ades
  • Mobiliari i materials fungibles per a la realització de les activitats proposades
  • Cartelleria personalitzada en versió digital