fira activitats feets

FIRA D'ACTIVITATS

Vols sol·licitar més informació?
NOVETAT

FIRA D’ACTIVITATS

Conjunt de tallers, activitats manuals i altres propostes educatives per a realitzar en el context d’iniciatives diverses: culturals, festives o educatives.

S’estructura com un espai delimitat, amb l’atenció de monitors especialitzats, preparat per a l’ocasió amb mobiliari i objectes de decoració, taules, cadires i tamborets per asseure’s i els materials necessaris per a dur a terme les activitats.

La proposta s’adapta a l’espai i al context en el qual s’integre, en funció de les característiques i les necessitats dels promotors. A més, els tallers són diversos i poden adaptar-se de forma temàtica a la programació general en què s’integren (fires i celebracions del Dia del Llibre, festes, propostes educatives, Dia de la Dona, Dia dels Drets del Xiquets, Dia del Medi Ambient, etc.).

Activitats dissenyades amb l’objectiu de potenciar el desenvolupament de les capacitats personals i socials dels nostres infants i joves. I també, per a sensibilitzar i motivar a la ciutadania en temes d’interés artístics, culturals, socials i de convivència.

Tipus d’activitat: Taller

A càrrec de: Equip tècnic de Feets Gestió de Projectes SLU

Duració: A determinar en funció de les necessitats

Públic: Infants i joves. Adaptable segons les necessitats

Idioma: Valencià/Castellà/ Anglès/Francés. Pot ser multilingüe

Núm. assistents: Adaptable

Necessitats tècniques:

  • Espai delimitat
  • Altres necessitats en funció de la proposta personalitzada

Inclou:

  • Monitors especialitzats
  • Mobiliari i materials fungibles per a la realització de les activitats proposades
  • Cartelleria personalitzada en versió digital