EXPLORANT EL NÚVOL SENSE LÍMIT... D'EDAT

Vols sol·licitar més informació?
NOVETAT

EXPLORANT EL NÚVOL SENSE LÍMIT… D’EDAT

TALLERS PER A MILLORAR LES COMPETÈNCIES DIGITALS DE PERSONES GRANS

La paraula Internet és simplement una contracció de la frase Xarxa Interconnectada. Internet és un invent que va nàixer com a resposta a la necessitat de buscar les millors maneres d’utilitzar i organitzar els ordinadors.

Investigadors/es, científics/ques, professors/es i estudiants i el públic en general es beneficien hui de la potència de la seua comunicació. Hui dia, el món digital és present a tot el món i cal pensar que està dissenyat perquè ho utilitze tothom sense límits… d’edat.

És una qüestió d’actitud no donar-li l’esquena als beneficis que pot comportar viure en l’era digital. Acostar aquesta tecnologia a les persones grans, formar i millorar les competències digitals bàsiques és una qüestió al nostre abast i representa un repte que abordarem en el taller EXPLORANT EL NÚVOL SENSE LÍMITS… D’EDAT.

L’activitat s’estructura en diferents àrees:

Iniciació a la informàtica
Conceptes bàsics per a utilitzar un ordinador, Internet i correu electrònic. Taller orientat a persones amb bàsics coneixements d’informàtica. Aprendràs a com guardar la informació, el funcionament bàsic de l’ordinador i crearem un compte de correu electrònic.

• Internet en el teu dia a dia
Taller pràctic de recerca d’informació en Internet mitjançant diverses activitats. Per exemple, tràmits en línia, demanar cita per al metge, comprar entrades d’activitats diverses, reservar un viatge, certificats digitals…

Fotografia i presentacions digitals
Taller per a treballar aspectes bàsics de la fotografia a través dels dispositius mòbils. Prepararem un projecte de creació de diapositives amb imatges i textos juntament amb altres persones.

Comunica’t per Xarxes Socials
Mantindre el contacte amb familiars i amics, estar informats o pal·liar la soledat són alguns aspectes molt útils quan s’utilitzen les xarxes socials. Segons les inquietuds dels i les participants, s’utilitzaran les diferents xarxes, sempre amb precaucions i suggerint la privacitat en línia.


Tipus d’activitatTallers participatius, que es poden programar segons temes d’interés i realitzar de forma puntual o amb certa periodicitat.

A càrrec de: Equip tècnic de Feets Gestió Projectes

Duració: 90 minuts per sessió (aconsellable un mínim de dues sessions per cada tema a tractar i grup de participants)

Públic: Adults/persones grans

Idioma: Valencià/Castellà

Núm. assistents: màxim 20 persones (adaptable a les necessitats i l’espai)

Necessitats tècniques:
• Espai amb cadires i taules per als i les assistents
• Pantalla i projector
• Accés a Internet
• Serà necessari que els i les participants porten els seus dispositius electrònics (telèfon, tauleta tàctil, ordinadors…)