gravacio veu alta feets

EL SO DE LA NOSTRA VEU

Vols sol·licitar més informació?
NOVETAT

EL SO DE LA NOSTRA VEU

Taller per a experimentar sobre el so de la nostra veu a través de la realització de gravacions de lectures en veu alta. Mitjançant un programa informàtic especialitzat en gravació i retoc, farem demostracions de les possibilitats i les ferramentes que ofereix la tècnica i els recursos de gravació de la veu. Una activitat que potenciarà la pràctica de la lectura en veu alta i que afavorirà el plaer i el goig de la lectura. Permetrà als i les assistents realitzar lectures que enregistrarem en gravacions, escoltar la pròpia veu i veure com es poden millorar els resultats de la gravació.

És una activitat molt participativa i engrescadora amb la qual es pretén que els i les participants prenguen consciència de la seua pròpia veu, com a part indestriable de la seua personalitat, i que vulguen utilitzar-la convenientment d’acord amb les necessitats de comunicació oral.

L’objectiu principal d’aquesta proposta és despertar l’interés i el gust per la lectura, compartir l’experiència lectora i fomentar la lectura a partir d’activitats al voltant del fet de llegir en veu alta. El taller fomenta la sociabilització, estimula la imaginació, l’espontaneïtat i la creativitat i ofereix noves possibilitats per a gaudir del temps lliure i la lectura.

La proposta es pot adaptar en funció de les característiques i les necessitats concretes dels promotors/es. A més, pot personalitzar-se per a tractar temes concrets o per a celebracions, festes o fires, dates concretes (Dia del Llibre, per al Dia de la Dona) per a fires i congressos, etc.


Tipus d’activitat: Taller

A càrrec de: Equip tècnic de Feets Gestió de Projectes

Duració: 60/120 minuts. Adaptable segons necessitats

Públic: Adaptable a tots els públics

Idioma: Valencià/Castellà

Núm. assistents: Adaptable

Necessitats tècniques:

  • Sala, aula o espai delimitat amb possibilitat de projecció, pantalla i equip d’àudio

Inclou:

  • Monitors/es especialitzats/ades
  • Ordinador amb el programa d’enregistrament
  • Micròfon professional
  • Textos i material