ESPECTACLE “DE SILENCI I TERRA”

Vols sol·licitar més informació?

ESPECTACLE “DE SILENCI I TERRA”

UN RECITAL ESCENIFICAT A CÀRREC DE CRISTINA SOLER

Què serà això d’escriure el que es vol mostrar?, de ser espectadora del propi dia a dia i trobar en l’expressió de la circumstància vital un retornar al sentit de viure?

Amb l’espectacle “DE SILENCI I TERRA”, l’actriu, autora i poeta, professora de Dicció i Expressió Oral i Corporal en l’ESAD de València, Cristina Soler (Benicull, 1969), ofereix la seua pròpia manera d’acostar-se a l’art de la paraula damunt de l’escenari i participar de la catarsi que es produeix quan les coses es diuen en veu alta i s’escenifiquen.

Lletra i teatre, amb pinzellades de dansa lliure, totes juntes, a partir de la creació de “DE SILENCI I TERRA”, un recull de versos del poemari homònim de Cristina Soler editat per El Petit Editor (Carcaixent, 2015). Textos entre el caire costumista, el conceptual i el testimoni autobiogràfic, en un viatge entre la contemplació dels paisatges físics i psicològics.

L’espectacle vol aconseguir que la gent s’identifique, torne a la seua infantesa i reconega les estampes, perquè “DE SILENCI I TERRA” fa referència “a la nostra terra, els seus paratges i la seua gent. Un retrat de la nostra manera de viure en un entorn ple de meravelles que fa olor a poble, a campanes, a nits a la fresca i a flor de taronger”.

Un pujar a l’escenari com una oportunitat per a desenvolupar una vocació, donant testimoni autobiogràfic de la vida de cadascú en terres valencianes. Disconformitat, tal vegada, contemplació de la bellesa, també, i conversa amb el silenci que es transforma en un cant a la vida i a la terra.

Tipus d’activitat: Espectacle

A càrrec de: Cristina Soler (Benicull, 1969), actriu, autora i poeta, professora de Dicció i Expressió Oral i Corporal en l’ESAD de València.

Públic: Adults/persones grans

Duració: 60 minuts

Idioma: Valencià

Núm. assistents: Adaptable

Necessitats tècniques:

• Sala amb cadires i espai escènic
• Equip de so, il·luminació i tècnic (adaptable segons espais)