CURS DE FORMACIÓ ORAL DIGITAL PER AL PROFESSORAT

Vols sol·licitar més informació?
NOVETAT

CURS DE FORMACIÓ ORAL DIGITAL PER AL PROFESSORAT

En aquest curs pretenem adquirir i/o actualitzar habilitats i competències bàsiques digitals en valencià (sobretot orals) en l’etapa de confinament i fins que puguem treballar presencialment a les aules. Compartirem coneixements i capacitats per créixer personalment i en equip, a més d’aprendre a treballar de manera col·laborativa en línia a través de plataformes adients.

El curs va dirigit a potenciar els nostres recursos en formats digitals de tota mena: orals, escrits, gràfics, sonors i audiovisuals, individualment i en equip, a aprendre a realitzar, publicar i promocionar digitalment els nostres treballs, traure el màxim partit a les eines gratuïtes de què disposem a Internet i ajudar a rendibilitzar la presència en valencià del nostre alumnat a les xarxes socials.

A més, eixamplarem les capacitats lingüístiques personals i col·lectives en l’expressió oral en línia, també augmentarem la nostra capacitat de fer front als reptes personals i professionals de present i de futur, sobretot pel que fa a l’oralitat 2.0. I, com no, gaudirem en l’ús digital de la nostra veu.

Tipus d’activitat: Taller

A càrrec de: Francesc Fenollosa i Ten, la veu d’El Geni Tortuga a la mítica sèrie animada Bola de Drac

DuracióLes sessions seran de 2 hores repartides en blocs de continguts de 40 minuts, adaptables

Públic: Professorat

Idioma: Valencià/Castellà/Anglès/Francés. Pot ser muntilingüe

Núm. assistents: Adaptable

Necessitats tècniques:

  • Cal que l’alumnat dispose d’ordinador i de mòbil
  • No calen coneixements previs especialitzats, sinó a nivell d’usuari/-a