CONCERT DIDÀCTIC «EL MÓN A L'AULA»

Vols sol·licitar més informació?
NOVETAT

CONCERT DIDÀCTIC «EL MÓN A L’AULA»

Concert  didàctic que ens  fa viatjar pel món. Proposta educativa per a donar a conéixer diferents tipus de ritmes presents en les músiques del món i treballar el ritme amb els alumnes dels centres escolars.

El concert acosta la música a l’alumnat de manera interactiva i resulta molt atractiu. Els alumnes  gaudeixen del fet d’escoltar música en directe i aprenen sobre músiques de països llunyans, els seus ritmes, els diferents instruments que s’utilitzen i les formes de viure la música en cada racó del món.

Al mateix temps, aprenen a estar atents a la música i a escoltar,  facilitant així la creació de l’hàbit d’anar a concerts a escoltar música en directe com a pràctica habitual i a compartir el fet musical.

El concert anirà complementat amb un dossier didàctic perquè els professors puguen treballar el tema en l’aula amb activitats prèvies i posteriors al concert.

L’assistència en grup al concert permet millorar les habilitats socials dels alumnes i els converteix en membres essencials d’un col·lectiu major amb un objectiu comú: gaudir i aprendre amb la música.

La proposta s’adapta als diferents nivells educatius i als nivells de coneixements dels participants, en funció de les característiques i les necessitats dels promotors.

Tipus d’activitat: Concert didàctic

A càrrec de: Rafa Navarro, professor superior de percussió

Duració: 60 minuts

Públic: Infants, primària i secundària. Adaptable segons les necessitats

Idioma: Valencià/Castellà

Núm. assistents: adaptable (màxim 60)

Necessitats tècniques:

  • Espai delimitat
  • Altres necessitats en funció de la proposta personalitzada

Inclou:

  • Professors especialitzats
  • Instruments de percussió
  • Cartelleria personalitzada en versió digital