BATUCADA

Vols sol·licitar més informació?
NOVETAT

BATUCADA

Taller participatiu d’iniciació al ritme de la batucada. Proposta educativa per a treballar el ritme amb l’alumnat dels centres escolars.

El taller es concep dins d’una inquietud pel món de la percussió i la batucada. Aquests dos elements són recursos fantàstics dins de l’educació musical i més enllà d’això, dins de la integració i el creixement personal dels éssers humans. Acosta la música a l’alumnat de manera interactiva i resulta molt atractiu.

El desenvolupament de la batucada introdueix la màgia i força de la música al Brasil. Permet realitzar, de forma conjunta i en grup, un treball en el qual s’observen resultats quasi immediats. Permet viure la música d’una forma inimaginable. Partint de qualsevol nivell de coneixement musical (o sense cap nivell) s’aconsegueix transmetre un aprenentatge musical complet.

El treball en grup i la cooperació guiada permeten millorar les habilitats socials de l’alumnat i el converteix en una part essencial d’un col·lectiu major amb un objectiu comú: gaudir i aprendre amb la música.

La proposta s’adapta als diferents nivells educatius i als nivells de coneixements dels i les participants en funció de les característiques i les necessitats dels promotors/es.


Tipus d’activitat: Taller didàctic

A càrrec de: Rafa Navarro, professor superior de percussió

Duració: 60 minuts

Sessions: El taller es pot realitzar en una sessió o en un màxim de tres sessions, en dies diferents

Públic: Escolar i familiar. Adaptable segons les necessitats

Idioma: Valencià/Castellà

Núm. assistents: Adaptable (màxim 30)

Necessitats tècniques:

  • Espai delimitat
  • Altres necessitats en funció de la proposta personalitzada

Inclou:

  • Professors/es especialitzats/ades
  • Instruments de percussió
  • Cartelleria personalitzada en versió digital