Associacions Logo

ASSOCIACIONS: GESTIÓ DE PROJECTES

Vols sol·licitar més informació?
NOVETAT

ASSOCIACIONS: GESTIÓ DE PROJECTES

Xarrada/Taller per a donar formació i assessorament sobre el disseny i la gestió de projectes que impulsen les associacions i les entitats sense ànim de lucre en la seua activitat. És una proposta per a donar suport i facilitar el treball de les associacions i entitats sense ànim de lucre en el seu procés col·lectiu, i donar a conéixer eines que necessiten per potenciar al màxim els seus reptes i projectes.

L’objectiu principal d’aquesta proposta és facilitar eines de treball per a dissenyar i gestionar els seus projectes: establir objectius, marcar fases de treballs i estructurar les feines a fer, definir destinataris, anàlisi i determinació de necessitats, coordinació i producció de les accions, gestió econòmica i tècnica, comunicació, avaluació i memòries, amb casos pràctics on els participants podran plantejar dubtes i preguntes sobre qualsevol aspecte relacionat amb el contingut del taller.

Tipus d’activitat: Xarrada-Taller

A càrrec de: Equip de professionals de Feets Gestió de Projectes SLU

Duració: 120 minuts. Ampliable segons necessitats

Públic: Directius i equips de treball d’associacions

Idioma: Valencià/Castellà

Núm. assistents: Adaptable

Necessitats tècniques:

  • Sala, pantalla i projector

Inclou:

  • Materials
  • Cartelleria personalitzada en versió digital

Feets Gestió de Projectes

Carrer Doctor Fleming, 16, baix 1, dreta
46200 Paiporta, València

963975833

Segueix-nos a les xarxes socials!

Copyright © 2018 Feets Gestió de Projectes

Disseny ❤ Feets

Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a política de galetes

ACEPTAR
Aviso de cookies