Tertulies Literaries Dialogiques València

TERTÚLIES LITERÀRIES DIALÒGIQUES

Vols sol·licitar més informació?
NOVETAT

TERTÚLIES LITERÀRIES DIALÒGIQUES

Les tertúlies literàries dialògiques consisteixen en la reunió periòdica d’un grup de persones per a reflexionar i dialogar al voltant d’un llibre de la literatura clàssica. Per a començar, no cal tindre cap tipus de coneixement literari, ni tampoc cal ser un grup nombrós, sols il·lusió, ganes de compartir lectures i opinions.

A la tertúlia literària no pretenem descobrir i analitzar allò que l’autor o autora de l’obra vol dir als seus textos, volem fomentar la reflexió i el diàleg a partir de les diferents i possibles interpretacions que es deriven d’un mateix text. La tertúlia no sols gira al voltant de la lectura sinó que la música o el cinema estan en procés de descoberta.

L’objectiu principal d’aquesta proposta és el de compartir l’experiència lectora i fomentar la lectura i el diàleg. Crear un punt de trobada per als participants, preparar activitats en comú, fomentar la sociabilització a través de la lectura, estimular la imaginació, l’espontaneïtat i la creativitat, oferir noves possibilitats per a gaudir del temps lliure i la lectura.

Tipus d’activitatTertúlia-Taller

A càrrec de: Equip tècnic de Feets Gestió Projectes SLU

Duració: 60/80 minuts

Públic: Infantil/Escolar

Idioma: Valencià/Castellà

Núm. assistents: Adaptable

Necessitats tècniques:

  • Espai per a realitzar el taller
  • Pantalla i projector

Inclou:

  • Cartelleria personalitzada en versió digital